Révai Baráti Kör

Iskola a város szívében - beszámoló

Május 20-án került megrendezésre az „Iskola a város szívében” programunk, melynek első napirendi pontjaként közgyűlést tartottunk. A jelenléti íven szereplő 43 fő egyhangúlag szavazta meg a - dr. Nyikos Róbert által ismertetett, honlapunkon április óta olvasható – új Alapszabályt.

Kovács Csaba elnök tájékoztatott a Stéger László-Emlékérem létrehozásáról és megköszönte Szabó Anettnek, az új honlap szerkesztőjének munkáját.

Kiemelkedő pedagógiai és szakmai munkájáért Dr. Szijártó Miklósnét és Zábrádiné Schmierer Emíliát Révai Miklós-Emlékéremmel jutalmazta közösségünk. 

Horváth Péter az iskola helyzetéről és a közoktatás problémáiról szóló tájékoztatóját személyes példákkal színesítette. Diákjaink komoly kutatómunkát végeztek iskolai sporttörténeti előadásuk elkészítéséhez, melyet röviden ismertettek az egybegyűltekkel. Oross József iskolai sporttal kapcsolatos, jó hangulatú, élvezetes előadásán érződött, hogy a tanár úr alaposan felkészült a témából. A rendezvényről képeket a galériában találhatnak, vagy ide kattintva.

Az előadásokat követő beszélgetések során többször is megfogalmazódott, hogy a Baráti Kör létszámát, valamint a tagok aktivitását növelni szeretnénk. 

Ötleteink vannak, segíts megvalósítani, hiszen TE IS RÉVAIS VOLTÁL! :-)

 

Copyright © 2017.